Romana English Francaise
Evenimente
Evenimente

Decernarea premiilor Concursului National de Creatie Literara Vasile Voiculescu, editia a XXVII-a

Vă invităm să participați în data de 14 octombrie 2016, începând cu ora 11.30, la festivitatea de decernare a premiilor Concursului Naţional de Creaţie Literară „Vasile Voiculescu”, ediția a XXVII- a, găzduită de Casa Memorială „Vasile Voiculescu” din comuna Pârscov, secție externă a Muzeului Județean Buzău, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Buzău.

Evenimentul anual este organizat de Direcţia de Cultură, Culte şi Patrimoniu Buzău în colaborare cu Uniunea Scriitorilor din România, Consiliul Judeţean Buzău, Muzeul Județean Buzău, Primăria com. Pârscov, Centrul Judeţean de Cultură și Artă Buzău, Biblioteca Judeţeană „V. Voiculescu” și Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman” Buzău.

La ediția din acest an a concursului au fost primite creații literare din partea a 88 de autori din 21 de județe și din Municipiul București.


14.10.2016

INFORMATII TURISTICE BUZAU
HORECA IN JUDETUL BUZAU
PROGRAM OPERATIONAL
ALTE INFORMATII

Regio.Initiativa Locala.Dezvoltare Regionala www.inforegio.ro
Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Continutul acestui material nu reperezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene si a Guvernului Romaniei.