Romana English Francaise
Evenimente
Evenimente

Expoziția: Pietroasele. Descoperiri arheologice

Muzeul Județean Buzău, în colaborare cu Primăria comunei Pietroasele, organizează expoziția: Pietroasele. Descoperiri arheologice.

Activitatea va avea loc în data de 13 septembrie 2015, cu începere de la ora 13.00, în cadrul evenimentului Sărbătoarea Tămâioasei organizat de Primăria Pietroasele în incinta Stațiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Pietroasa.

În cadrul expoziției vor fi expuse 7 postere cu principalele puncte unde au fost efectuate descoperiri arheologice în ultimii ani, respectiv în zona castrului, a thermelor, în Necropola 2 aflată în incinta Stațiunii, în așezarea dacică de la Valea Bazinului, precum și la Pietroasa Mică – Gruiu Dării. Vizitatorii vor putea vedea imagini cu aspecte din timpul săpăturilor, fotografii cu piesele descoperite și vor primi explicații privind cercetările arheologice din siturile menționate.


13.09.2015

INFORMATII TURISTICE BUZAU
HORECA IN JUDETUL BUZAU
PROGRAM OPERATIONAL
ALTE INFORMATII

Regio.Initiativa Locala.Dezvoltare Regionala www.inforegio.ro
Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Continutul acestui material nu reperezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene si a Guvernului Romaniei.