Romana English Francaise
Stiri

Expoziție a elevilor hașdeeni

În perioada 6 – 17 aprilie 2015, la sediul Muzeului Judeţean Buzău (b-dul N. Bălcescu, nr.50) va putea fi vizitată o expoziţie de fotografie şi artă grafică, în care se prezintă lucrări ale unor elevi ai Colegiului Naţional „B.P. Haşdeu”. La această inițiativă venită din partea tinerilor artişti, muzeul răspunde printr-o serie de imagini din patrimoniul propriu, sub forma posterelor, a cărţilor poştale, albumelor de fotografii etc. Sunt sugerate astfel, într-un cadru neconvenţional, planurile şi valenţele multiple ale imaginii: de la obiect artistic la document istoric, de la cotidian la piesă muzeală. Ca izvor istoric, fotografia documentează locuri şi clădiri de altădată, ne aminteşte de oamenii vremii, de obiceiuri, tradiţii, mode vestimentare.

Pentru prima dată după reabilitarea clădirii, înaintea organizării expoziţiei de bază, Muzeul Judeţean îşi deschide porţile pentru publicul buzoian.

Desfăşurându-se în parte concomitent cu săptămâna dedicată activităților extracurriculare și extrașcolare, din cadrul programului „Şcoala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, acest proiect expoziţional doreşte să ofere elevilor şi cadrelor didactice o experienţă plăcută şi o metodă complementară de cunoaştere.

Program de vizitare: 06 –10 aprilie şi 14-17 aprilie, între orele 9.00 şi 17.00

Deschiderea expoziţiei: 6 aprilie 2015, ora 11.30


04.04.2015

INFORMATII TURISTICE BUZAU
HORECA IN JUDETUL BUZAU
PROGRAM OPERATIONAL
ALTE INFORMATII

Regio.Initiativa Locala.Dezvoltare Regionala www.inforegio.ro
Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Continutul acestui material nu reperezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene si a Guvernului Romaniei.