Romana English Francaise
Evenimente

Expozitie temporara de machete "Daci si romani in miniatura"

Muzeul Județean Buzău, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Buzău, în colaborare cu Muzeul Național al Unirii Alba Iulia anunță organizarea expoziției temporare de machete Daci și romani în miniatură. Expoziția este organizată cu prilejul manifestărilor dedicate Zilei Internaționale a Copilului. Aceasta cuprinde 12 machete realizate profesional, opt reconstituiri de steaguri de luptă ce au aparținut legiunilor romane, precum și fotografii cu trupe de reenactment profesionale din România. Machetele reconstituie scene de luptă, scene din timpul construirii fortificațiilor, asedii ale legiunilor romane dar și ale armatelor barbare ș.a.

Vernisajul va avea loc în ziua de 1 iunie 2017, la sediul Muzeului Județean Buzău, începând cu ora 10.00. Intrarea va fi liberă.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 1 iunie - 15 iunie 2017 în holul de la etajul I al sediului Muzeului Județean Buzău.

Programul de vizitare: luni: închis; marți-duminică: 10.00 - 18.00.

Vă așteptăm!

MUZEUL JUDEȚEAN BUZĂU
DIRECTOR,
dr. Laurențiu Grigoraș


01.06.2017

INFORMATII TURISTICE BUZAU
HORECA IN JUDETUL BUZAU
PROGRAM OPERATIONAL
ALTE INFORMATII

Regio.Initiativa Locala.Dezvoltare Regionala www.inforegio.ro
Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Continutul acestui material nu reperezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene si a Guvernului Romaniei.