Romana English Francaise
Stiri
Oferta cultural-educativă și științifică a MJB pe anul 2017
Muzeul Județean Buzău anunță oferta sa cultural-educativă și științifică pe anul 2017.
17.01.2017

Expoziție "Aurul și argintul antic al României"
Pentru a marca redeschiderea parțială a expozițiilor de bază, Muzeul Județean Buzău are onoarea de a găzdui în perioada 23 septembrie – 1 noiembrie 2015, un eveniment cultural de excepție reprezentat de expoziția itinerantă Aurul și argintul antic al României.
18.09.2015

Expoziție: Pietroasele. Descoperiri arheologice.

Muzeul Județean Buzău, în colaborare cu Primăria comunei Pietroasele, organizează expoziția: Pietroasele. Descoperiri arheologice. Activitatea va avea loc în data de 13 septembrie 2015, cu începere de la ora 13.00, în cadrul evenimentului Sărbătoarea Tămâioasei organizat de Primăria Pietroasele în incinta Stațiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Pietroasa.


11.09.2015

Lansare de carte: BUCUR CHIRIAC
Joi, 17 septembrie 2015, ora 11, amfiteatrul Muzeului Judeţean Buzău va găzdui un eveniment editorial special – distinsul autor Bucur Chiriac va lansa volumul TRECĂTOR GRĂBIT PRIN TIMPUL NOSTRU, editura Editgraph Buzău, 2015.
31.08.2015

Povestea unui exponat
Incepand din luna martie, in fiecare luna, in situl Muzeului Kudetean se publica un articol nou in cadrul rubricii Povestea unui exponat. Articolul va prezenta un exponat, cu informații detaliate despre acesta. Fiecare obiect de patrimoniu are o poveste în spate, poveste pe care o știu doar specialiștii și în cele mai multe cazuri puține persoane ajung să afle detalii despre acestea, chiar dacă au fost expuse ani de zile în sălile muzeului. Vom oferi informații tehnice despre obiecte, dar și interpretări, povești sau chiar misterele care le înconjoară.
15.05.2015

Noaptea Muzeelor
MJB propune spre vizitare expoziţia temporară "9 obiecte, 9 poveşti", care se doreşte o avanpremieră a expozitiei de bază a muzeului.
30.04.2015

Expoziție a elevilor hașdeeni
Pentru prima dată după reabilitarea clădirii, înaintea organizării expoziţiei de bază, Muzeul Judeţean îşi deschide porţile pentru publicul buzoian.
04.04.2015

Parcul arheologic Cârlomănești. Incursiune în trecut
Muzeul Județean Buzău – secția de Arheologie-Etnografie, sub egida Consiliului Județean Buzău, în colaborare cu Asociația Culturală Arkadia, organizează evenimentul cultural – educativ "Parcul arheologic Cârlomănești. Incursiune în trecut"
10.09.2014

Buzăul interbelic în cărți poștale ilustrate
Consiliul Județean Buzău și Muzeul Județean Buzău, în colaborare cu Gabriel Petre (colecționar) organizează expoziția temporară “Buzăul interbelic în cărți poștale ilustrate”, ce va fi găzduită de Consiliul Județean Buzău pe perioada 29 noiembrie – 15 decembrie 2013.
25.11.2013

Ziua Porților Deschise pe șantierele arheologice
Muzeul Județean Buzău organizează, în data de 23 august 2012 evenimentul Ziua Porților Deschise pe șantierele arheologice.
20.08.2012

   1     2     »

INFORMATII TURISTICE BUZAU
HORECA IN JUDETUL BUZAU
PROGRAM OPERATIONAL
ALTE INFORMATII

Regio.Initiativa Locala.Dezvoltare Regionala www.inforegio.ro
Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Continutul acestui material nu reperezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene si a Guvernului Romaniei.