Romana English Francaise
Comunicate presa

Ziua Internațională a Muzeelor

Din 1977, în fiecare an, pe 18 mai muzeele din întreaga lume sărbătoresc Ziua Internaţională a Muzeelor – la iniţiativa Consiliului Internaţional al Muzeelor (ICOM). Evenimentul, marcat în peste 100 de ţări, are rolul de a creşte gradul de conştientizare publică a misiunii muzeelor în dezvoltarea societăţii. Tema sub care se desfăşoară evenimentul de anul acesta este Muzee pentru o societate durabilă. Pentru marcarea acestei zile, Muzeul Judeţean Buzău propune publicului buzoian şi nu numai, vizitarea expoziţiei temporare 9 obiecte, 9 poveşti, organizată la sediul din b-dul Nicolae Bălcescu, nr. 50, dar şi Colecţia de Chihlimbar, Colţi şi Casa Memorială „Vasile Voiculescu”, Pârscov. Program de vizitare: 8.00-16.00 Intrarea liberă.
30.04.2015

INFORMATII TURISTICE BUZAU
HORECA IN JUDETUL BUZAU
PROGRAM OPERATIONAL
ALTE INFORMATII

Regio.Initiativa Locala.Dezvoltare Regionala www.inforegio.ro
Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Continutul acestui material nu reperezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene si a Guvernului Romaniei.